Säkra din plats inför seriepremiären mot Björklöven

Nu är dagen vi alla längtat efter äntligen här! Serieprmiären är nu endast ett stenkast bort och vi inväntar en spännande match mot Björklöven som blir SSKs första möte hemma i Scaniarinken. 

Denna match vill du inte missa och med ett fåtal biljetter släpper vi nu upp bokningnsidan, så vill du säkra en plats se till att vara snabb för detta är en match du inte vill missa! 

Denna match faller som sagt precis inom ramen för de upphörda restriktionerna vilket innebär att de förra restriktionerna och upplägget för matchen fortfarande kvarstår.

Du bokar din plats här och därefter kommer vi att skicka ut biljetten manuellt till dig. Biljetten kommer att skickas ut under kommande veckor och har du inte fått din biljett två timmar innan matchstart kan du höra av dig till ella.fridman@sodertaljesk.se så hjälper hon dig med ditt ärende. 

Har du några speciella önskemål gällande sittplats eller vill sitta nära ett annat sällskap kan du skriva det i komentarsfältet så ska vi göra det bästa vi kan för uppfylla dina önskemål! 

Arenan är indelad i fyra entrer A B D C. Ni som köper löbiljetter kommer endast kunna sitta på sektion B, C, D, E, G, H då våra säsongskortinnehavare kommer att bli placerade på de resterande. Men vill du sitta högt upp eller långt ner kan du alltid önska en plats i komentarsfältet. 

Vill du boka en biljett till övirga matcher så klickar du dig vidare på länken så kommer du till biljettsidan för de tio kommande matcher. Köp din biljett här! 

Vi är otroligt tacksamma att just du vill besöka oss på seriepremiären!

 

`

Produkter

  • Biljett *
    150 SEK
  • Barnbiljett *
    50 SEK
  • Total (SEK) 0 SEK
2021-09-24 20:30 SSK-Björklöven , Scaniarinken

Dina uppgifterVi vill gärna fortsätta få skicka erbjudanden via SMS och E-post till dig med erbjudanden från Södertälje Sportklubb. Exempelvis erbjudande på rabatterade biljetter till utvalda matcher, familje-, klack- eller andra specialevenemang, matchsouvenirer etc. Vi behandlar alltid dina personuppgifter med största omsorg och kommer aldrig sälja dessa vidare till en tredje part.

Får vi skicka erbjudanden och information till dig?


Betalsätt