Bordsbokning i Rinkside!

MÅLTID I RINKSIDE RESTAURANT!

Vi ger dig en chans att boka en god måltid med hockeykänsla. Du & ditt sällskap kommer att avnjuta er måltid i restaurang rinkside i Scaniarinken. Våran Köksmästare har komponerat en god välsmaklig meny för att värma dig och ditt sällskap i kylan och mörkret. Så passa på.

Första slutspelsmatchen är tyvärr fullbokad!

 

Trerättersmeny:

Förrätt:  

Varmrätt:

Efterrätt:

Vi vill informera alla er som bokar Rinkside på förhand att vi kommer att behöva ta hänsyn till restriktionerna som är i dagsläget. Det kan tyvärr bli så att om det blir fler perioder så kommer vi bli tvungna att tömma Rinkside SENAST 20:30.

Detta är inget vi kan styra över och vi förstår självkart att det är tråkigt om det skulle bli så att man inte kommer hinna med att se klart hela matchen men det är så läget är just nu. Vi vill själklart ha er på plats, men nu måste vi jobba tillsammans så vi får ha fortsatt öppet dom matcher som det finns möjlighet till. 

Erbjudande för säsongskortsinnehavare:
Vi ger dig som köpt säsongskort som privatperson en trevlig deal på 495:- I din bokning talar du om vilka i ditt sällskap som i sådant fall har säsongskort så vi kan verifiera detta.

Om ditt sällskap inte har säsongskort kommer vi att ta 695:-.

Separat biljett till matchen krävs inte i denna restaurang.

Förbetalning och återbetalning
Maten förbetalas vid bokning. Som de allmänna föreskrifterna instruerar skall man stanna hemma vid minsta symptom. Självklart återbetalar vi ditt köp om du meddelar oss din avbokning, även avbokning samma dag. Avbokning som sker i efterhand återbetalas ej.

Vi öppnar en timme innan nedsläpp.

Välkommen till trevlig måltid i hockeyns tecken.

 

 

Försäljningen har stängt.