Vi längtar efter er!

SSK krigar för överlevnad. 

Just nu krigar vi för överlevnad i SSK. Vi alla saknar och ser fram emot att få vår dos av adrenalin, tävlingsnerv, glädje, hopp och förtvivlan. Framförallt finns en förhoppning att kunna uppleva detta känslospektrum på plats i vårt tempel Scaniarinken. Självklart påverkar detta oss alla starkt och det finns ett uppdämt skriande behov att återvända till gemenskapen kring matcherna för vårt SSK.

Så hur tänker vi kring våra matcher och hur kan Ni hjälpa till?

SSK kommer sälja biljetter som inför en vanlig match för 150 kronor styck. Antal biljetter är obegränsade. Detta för att stödja Södertälje Sportklubb i dessa tider.

Vi kommer såklart sakna den stämning som blir med SSK:are i ett kokande tempel MEN, nu kan du i alla fall få din bild på en stol i arenan, när du köper din biljett kan du välja att lägga till "bild på din plats". Visst kan det bli häftigt om vi kan fylla läktarna med bilder på alla er?! 

TACK!

 Tack till alla er som väljer att stötta oss genom att köpa soffbiljetter till varje match som det finns möjlighet till, otroligt fint. Vi ser allt ni gör och den positiva energin som gör tillvaron lite lättare trots den stoa prövningen vi ALLA går igenom. Självklart hoppas vi att vi så småning om kan återgå till det "normala" med ett fyllt tempel.  

Vi hoppas på er förståelse och behöver er support i dessa tuffa tider, tack för ert stöd!

SSK:are - Stort tack för att ni alltid finns här i goda och tuffa tider.

 

Sålda soffbiljetter 3220 stycken.

 

 

 

 

Match:*
Soffbiljett*150,00 kr
Pappdocka med din bild150,00 kr
hockeygodis50,00 kr
Jag vill ha SMS bekräftelse 5,00 kr
0 kr

Betalsätt:*
Pers-/Orgnr: (betalare)
Förnamn:*
Efternamn:*
Adress:*
Postadress:*
E-postadress:*
Land:*
Mobiltelefon:*

Vi vill gärna fortsätta få skicka erbjudanden via SMS och E-post till dig med erbjudanden från Södertälje Sportklubb. Exempelvis erbjudande på rabatterade biljetter till utvalda matcher, familje-, klack- eller andra specialevenemang, matchsouvenirer etc. Vi behandlar alltid dina personuppgifter med största omsorg och kommer aldrig sälja dessa vidare till en tredje part.
Får vi skicka erbjudanden och information till dig?
   


allmänna villkoren