Vi längtar efter er!

SSK krigar för överlevnad  

Hemmapremiären den 2 oktober är precis runt hörnet och vi är många som ser fram emot att få vår dos av adrenalin, tävlingsnerv, glädje, hopp och förtvivlan. Framförallt finns en förhoppning att kunna uppleva detta känslospektrum på plats i vårt tempel Scaniarinken. SSK påverkar oss starkt och det finns ett uppdämt skriande behov att återvända till gemenskapen kring matcherna för vårt SSK.

Covid-19 har fått nytt fäste och sprids igen. Det har fått regeringen att bl a inte fatta beslut om att höja antalet besökare på våra matcher. Dessvärre gavs inga andra besked heller vad gäller hur arbetet med detta nu fortskrider, hur regeringen resonerar, när kommer nästa beslut, etc. Vi i SSK inser allvaret och att människors liv och hälsa går först i alla såna prioriteringar. Men det skapar en utmaning av historiska mått samt en oerhörd hålighet och ett vakuum i vår klubb. Matcherna är vårt blodomlopp som transporterar syre i form av pengar som löpande syresätter hela vår verksamhet. Det handlar faktiskt om överlevnad för SSK nu.

Så hur tänker vi kring våra matcher och hur kan Ni hjälpa till?

SSK kommer sälja biljetter som inför en vanlig match för 150 kronor styck. Antal biljetter är obegränsade. Varje köpt biljett är en lott där 50 vinnare dras och som kommer få gå på matchen. Säsongskortsinnehavarna kommer ha en lott för sina kort men kan givetvis köpa fler om de vill. Även andra priser från våra partners kommer lottas ut till varje hemmamatch.

VI kommer såklart sakna den stämning som blir med SSK:are i ett kokande tempel MEN nu kan du iaf få din bild på en stol i arenan, när du köper din biljett kan du välja att lägga till "bild på din plats". Visst kan det bli häftigt om vi kan fylla läktarna med bilder på alla er?! 

Priset för de 50 vinnarna är (vinnarna dras kväll innan match):

Se SSKs hemmamatch LIVE

Bästa platserna i templet på långsidan framför den ombyggda VIP-baren

Tillgång till VIP-barens utbud under hela matchen

Mingelbuffé

Uppsnack med Mikael Samuelsson och eller tränarna innan match samt en analys i periodpaus.

Gemenskapen och möjligheten att sjunga SSK till vinst – På Plats!

 

10 vinnare (vinnarna dras under match)

1 signerad replicatröja

Utlottning av partnerpriser

SSK souvenirer

Lott till nästa hemmamatch med möjlighet att bli en av de ”lyckliga 50”!

 

Vi hoppas på er förståelse och behöver er support i dessa tuffa tider, tack för ert stöd!

SSK:are - Stort tack för att ni alltid finns här i goda och tuffa tider.

 

 

 

 

Match:*
Soffbiljett*150,00 kr
Pappdocka med din bild150,00 kr
hockeygodis50,00 kr
Jag vill ha SMS bekräftelse 5,00 kr
0 kr

Betalsätt:*
Pers-/Orgnr: (betalare)
Förnamn:*
Efternamn:*
Adress:*
Postadress:*
E-postadress:*
Land:*
Mobiltelefon:*

Vi vill gärna fortsätta få skicka erbjudanden via SMS och E-post till dig med erbjudanden från Södertälje Sportklubb. Vi behandlar alltid dina personuppgifter med största omsorg och kommer aldrig sälja dessa vidare till en tredje part.
Får vi skicka erbjudanden och information till dig?
   


allmänna villkoren