På uppdrag av fansen: Succén är tillbaka!

Under en säsong där den stora utmaningen har legat utanför isen med att ta oss genom pandemin har vi lyckats bättre sportsligt än på många år. Ekonomin är ansträngd men vi har äntligen kämpat oss till en situation där vi har näsan ovan ytan och kommer, med en fortsatt kraftansträngning, att reda ut den biten.

I bortamatchen mot Björklöven spelar vi riktigt bra ishockey under stora delar av matchen. Vi spelar som den SHL-kandidat vi alla vill att SSK ska vara! Efter andra perioden drabbas vi av en jobspost då vår målvakt Fredrik Bergvik tvingas utgå skadad. Då laget verkligen har gett sig själva ett slagläge står vi alltså med bara en frisk målvakt. Som ni förstår är det ett väldigt, väldigt utsatt läge. SSKs sportchef Mikael Samuelsson letar just nu frenetiskt för att hitta en lösning på den uppkomna situationen.

Vi har utan extern ekonomiskt tillskott en nästintill omöjlig uppgift att hitta en kvalificerad ersättare. Och vi är väldigt tacksamma för det stöd ni redan gett och fullt medvetna om att denna tid frestat på för alla er också. Vår förhoppning är att vi tillsammans kan kraftsamla så pass att vi kan ge ”Samme” en fair chans att lösa den uppkomna situationen och kanske - med ett grymt utfall - även kan spetsa till truppen. Våra sponsorer är givetvis också vidtalade om vår situation och har redan mobiliserat.

Tack för ert stöd och engagemang!

Produkter

  • Engångsinsats 100 kr *
    100 SEK
  • Engångsinsats 500 kr *
    500 SEK
  • Engångsinsats 1000 kr *
    1000 SEK
  • Total (SEK) 0 SEK

Dina uppgifterVi vill gärna fortsätta få skicka erbjudanden via SMS och E-post till dig med erbjudanden från Södertälje Sportklubb. Vi behandlar alltid dina personuppgifter med största omsorg och kommer aldrig sälja dessa vidare till en tredje part.

Får vi skicka erbjudanden och information till dig?


Betalsätt