1 Välj plats
2 Välj plats
3 Välj plats
4 Välj plats
5 Välj plats
6 Välj plats
7 Välj plats

Säsongskort Familj

BOKNING AV FAMILJEKORTET!

Håll i hatten alla hockeygalna familjer, vi har nu tagit fram allt av det bästa för att kunna skräddarsy olika säsongskort som passar just er. Utveckling är en stor del i vårt arbete och en dröm vi alla siktar efter är ett välfyllt tempel varje match. Därför vänder vi oss nu till er familjer som älskar stämningen, tempot och adrenalinet som kokar under en hockeymatch och vi lanserar nu det efterlängtade familjekortet!

Har du barn som gärna följer med på matcherna? Det gillar vi extra mycket och vill därför underlätta så mycket som möjligt för just dig i din bokning.

När du köper ditt familjekort kommer du att betala för en eller två fasta platser i arenan likt ett säsongskort. Till din plats får du därefter köpa till en pott med biljetter för dina barn, potten är mellan 10-30 biljetter. Biljetterna bokar du enkelt via en inloggning på webben och kan där välja exakta platser till dina barn. 

Du vill troligen ha de bredvid din egen plats. För att möjliggöra en smidig bokning av dina barnbiljetter; tänk på att boka din fasta plats där det finns gott om platser runt om. Skulle det vara så att du vid någon match inte kan boka ditt barn intill din säsongsplats så går det självklart att tillfälligt byta din egen stol för den matchen. 

Har du flera barn och ett av barnen går på nästintill varje match så kan du självklart köpa till ett barnsäsongskort så att du har två fasta platser eller varför inte två vuxna kort. Även här så är det väldigt likt ett säsongskort där du kan välja all inc eller endast grundserie. Du har stora valmöjligheter i detta kort och kan forma ditt kort efter egna behov. Vi vill skapa de bästa möjligheterna för dig och din familj att få en bra hockeyupplevelse. Välj sektion

Valda platser

Sektion Rad Plats